Sunday, November 4, 2018

Rahsia Pemikat Jualan

Rahsia Pemikat Jualan

TERBAHARU DIPASARAN...

DAPATKAN PANDUAN LENGKAP COPYWRITING BAGI PENULISAN IKLAN DAN SURAT JUALAN ANDAebook copywriting top di malaysia
10 tahun lepas kami melancarkan panduan copywriting 'Rahsia Formula Pemikat Jualan'. 

"TRENDING SANGAT" sangat masa ni.. 

Panduan copywriting yang memperkenalkan konsep PeMiKaT dalam penulisan.

Hari ini setelah 10 tahun, ia dilancarkan semula dengan nama Rahsia Pemikat Jualan.

Isi kandungannya dipertingkat di mana pertambahan 70% bahan baru yang mengikut trend copywriting 2018.


Apa Yang Terkandung Dalam Pakej Rahsia Pemikat Jualan?

1. Kitab Utama

Melalui e-kitab (ebook) ini anda akan belajar daripada asas secara teori apa sebenarnya Pemikat Jualan itu; bagaimana membina Minda Copywriting yang betul dan bagaimana proses Pemikat Jualan melalui Formula GEMPA yang boleh mempengaruhi emosi membeli manusia. 

Kita juga akan melihat secara asasnya bagaimana kita boleh membina ayat jualan ikut cara Pemikat Jualan.

2. Kitab Corong Jualan

Dalam e-kitab ini anda akan ditunjukkan bagaimana anda boleh membina corong jualan anda dalam kerja marketing anda. Apakah medium-medium yang boleh anda gunakan untuk bina corong anda dan di mana sebenarnya untuk menjual atau mendapatkan jualan di dalam corong anda itu sehingga anda tahu dimana posisinya dalam corong agar kita boleh gandakan keuntungan kita.

3. Kitab Bagaimana Nak Mula

Setelah kita telah faham asas copywriting, tahu bagaimana hendak membina minda copywriting dan tahu bagaimana untuk mempengaruhi emosi membeli manusia maka kita perlu mula menulis. Sebelum menulis kita perlu tahu apa yang nak ditulis jadi kita perlukan data (maklumat) yang betul. Jadi kitab ini akan pandu anda bagaimana anda boleh membuat kajian untuk mendapatkan maklumat yang betul dengan menggunakan Canvas Copywriting.

4. Kitab Ayat Iklan

Ayat jualan dan ayat iklan bukan benda yang sama. Ayat jualan untuk cipta jualan tetapi ayat iklan untuk menarik bakal pelanggan berpotensi untuk datang kepada kita. Jadi bagaimana untuk kita pengaruhi bakal pelanggan datang kepada kita melalui penulisan iklan. Ini kita akan belajar dalam e-kitab ini.

Ianya sangat sesuai buat mereka yang tak pandai atau tidak berpengalaman dalam copywriting atau yang nak "touch up" kemahiran copywriting menjadi lebih pro.

Pakej ini boleh dikatakan sangat lengkap dari banyak sudut copywriting.

Cara Mendapatkan Pakej E-Kitab Rahsia Pemikat Jualan


Ada banyak lagi sebenarnya yang akan anda dapat dengan Pakej Rahsia Pemikat Jualan kali ini. Usahawan online samada anda sebagai pemilik atau staf yang terlibat dalam copywriting menulis iklan dan surat dan web jualan disyorkan memiliki set ini.
.
Penerangan Panduan Copywriting Rahsia Pemikat Jualan Oleh Copywriter Zahrul Azua
Nak tengok detail tawaran kami boleh klik sini:

Siapa Mahu Pautan Percuma - Submit Do Ruang Komen

Siapa Mahu Pautan Percuma - Submit Kat Ruang Komen Free Backlink - Submit Your Sites Here (Only In Malay) The Best Affiliate Program ...